11 Şubat 2015 Çarşamba

Dalyan Villaları


Türkiye’nin en güzel tatil beldelerinden olan Dalaman Muğla ili Ortaca ilçesinde yer alan bir tatil beldesidir. Doğası, denizi, tarihi ve kültürel değerleri, dünyaca ünlü caretta caretta kaplumbağalarının yumurtalarını bıraktığı İztuzu Plajı, Dalyan’ın turizm açısından önemini  arttırmıştır.

Dalaman misafirleri burada eşsiz bir tatil yaşamaktadır. Gezilecek görülecekler yerler, çeşitli aktivetelerle dolu dolu bir tatil yaşanmaktadır. Dalaman’da konaklama sıkıntısı yaşanmamakta otel, motel, pansiyon, kiralık villa, dalyan tatil evleri konaklama hizmeti vermektedir.

Dalyan kiralık villaları dayalı döşeli ve temiz olarak misafirlere tesilm edilmektedir. Villa seçimi internet üzerinden de yapılmaktadır. Kiralık villa web sitesinde Dalyan kiralık villa bilgileri, villa fotoğrafları bulunmaktadır. Misafirler web sayfasından istedikleri konumda, istedikleri sayıda yatak odası olan, istedikleri özelliklerde villaları fotoğraflarını görerek seçmekte ve rezervasyon gerçekleştirmektedir.

Dalyan kiralık yazlık villaları Dalyan’ın farklı konumlarında yer almaktadır. Deniz manzaralı, deniz kenarında, orman manzaralı, Dalyan merkezinde, merkezden uzak, bir ve birden fazla yatak odası olan villalar bulunmaktadır. Konforlu mobilyalarla dayalı döşeli villa içerisinde tüm ev dekorasyon eşyaları yer almaktadır. Beyaz eşyalar, tv., dvd., nevresim takımları, havlu takımları, mutfak araç ve gereçleri bulunmaktadır.

Dalyan kiralık yazlık villaları özel bahçeli ve özel yüzme havuzlu müstakil tipte, site içerisinde ortak yüzme havuzlu tipte seçeneklerle sunulmaktadır. Misafirler rezervasyon sırasında belirtilen ücreti ödemekte, elektrik, su, gaz gibi giderler için ek bir ücret talep edilmemektedir. İnternet üzerinden yapılan rezervasyonlarda, misafirlerin fotoğraflarını görerek seçmiş oldukları villalar teslim edilmektedir.

Dalyan kiralık yazlık villa misafirlerine haftada bir gün villa temizlik hizmeti, günde bir kez bahçe ve havuz bakım ve temizliği hizmeti verilmektedir. Villa bahçesinde güneşlenme terası, şezlonglar, güneş şemsiyesi, bahçe oturma grubu, barbekü yer almaktadır. Misafirler yemek ihtiyaçların villada veya Dalyan beldesinde bulunan restoranlarda karşılamaktadırlar. Dalyan’da misafirlerin hoşça vakit geçirebilece kafe, bar, diskolar bulunmaktadır.