8 Kasım 2014 Cumartesi

Side Villalarında Tatil


Eşsiz doğal güzellikere sahip olan Side Türkiye ve dünyanın gözde tatil beldeleri arasında yer almaktadır. Uzun kumsalları, pırıl pırıl denizi ile her yıl binlerce misafire ev sahipliği yapmaktadır. Side tatil beldesine gelen misafirler konaklama sıkıntısı yaşamamakta hotel, motel, kiralık yazlık ev, kiralık yazlık villalarda konaklamaktadırlar.

Side Manavgat’a 8 kilometre , Antalya’ya 75 kilometre uzaklıktadır. Eski bir antik kenttir ve M.Ö. 6. Yüzyılda kurulmuştur. Lidya, Pers, Roma, Selçuklu, Osmanlı devletleri bu topraklar üzerinde kurulmuştur. Side de yapılan arkeolojik kazı çalışmalarında çıkarılan eserler Side Müzesinde sergilenmektedir.

Side’de villada tatil yapmak isteyen misafirler emlak ve turizm şirketleri tarafından hazırlanan villalar arasından zevk ve ihtiyaçlarına uygun villaları seçerek konaklamaktadırlar. Konaklama süresini misafirler belirlemekte, kalmak istedikleri gün sayısına göre kiralama yapabilmektedirler.

Side villaları dayalı döşeli olarak ve temiz bir şekilde misafirlere teslim edilmektedir. Deniz manzaralı, denize sıfır, merkezde, merkezden uzakta villa seçenekleri sunulmaktadır. Bir ve birden fazla yatak odasına sahip villalar bulunmaktadır. Özel yüzme havuzlu, bahçeli villalarda rüya gibi bir tatil yaşanmaktadır. Misafirler ev ortamı sıcaklığında özgür bir tatil yaşamaktadır.

Zamanlarını ister villada, ister tatil beldesinde geçiren misafirler Side’nin eşsiz manzaraları eşliğinde tatil yapmaktadır. Yemek ihtiyaçlarını ister villada ister Side restoranlarında karşılamaktadır. Side tatilinde çeşitli aktiviteler yapan misafirler dolu dolu bir tatil yaşamaktadır.

Tekne gezileri, doğa yürüyüşleri, koy gezileri, dalış ve su sporları, foto safari, jip safari yapılacak aktivitelerden bir kaçıdır.